Yankee Doodle maakt CBS de Wingerd blij met afscheidsdiner

Yankee Doodle maakt CBS de Wingerd blij met afscheidsdiner

BOVENSMILDE - Jaarlijks organiseert Yankee Doodle een speciale actie voor kinderen die in groep 8 zitten. ,,Groep 8 is één van de speciale momenten in je leven, vertelt eigenaar Gunhar Koops.

Hij vervolgt: ,,Ook andere groepen zijn speciaal, maar groep 8 zul je de rest van je leven blijven herinneren. Het is een afsluiting van een mooi tijdperk en tegelijkertijd ook een nieuw begin. Logisch dat wij hier op inspelen als kindvriendelijk familierestaurant.

Alle scholen door heel Nederland kunnen meedoen aan deze verkiezing. ,,Vanaf juni starten wij altijd met de actie. De bedoeling is dat ouders en/of verzorgers de school noemen onder ons Facebook en Instagram bericht, onze pagina’s liken en het bericht delen. Wanneer je dit gedaan hebt komen alle deelnemers begin juli in een grote pot en loten wij een winnaar. Dit jaar is CBS de Wingerd uit Bovensmilde als winnaar uit de koker gekomen.

De juffen van CBS de Wingerd waren al op de hoogte gesteld en hebben de scholieren maandagochtend blij gemaakt met het goede nieuws. Dit resulteerde in onderstaande video. ,,Als je de reacties van de kids ziet wanneer ze gewonnen hebben, dan weet je waar je het voor doet. Alleen deze oprechte vreugde is voor ons al een reden om de groep 8 actie nog jarenlang, op deze manier, door te laten gaan.