EMMEN - Bij De OndernemersFabriek vind je allerlei ondernemers: Startende. Hér-startende, door de wol geverfde, grote ondernemers, kleine ondernemers, IT, zorg of creatieve ondernemers. Maar ze hebben allemaal 1 ding met elkaar gemeen: De Ondernemers in De Fabriek zijn GROEIENDE ondernemers! We stellen ze graag aan je voor!

Deze week ondernemer uit Emmen Marco Fikkers van De Software Ontwikkelaar

De Software Ontwikkelaar is ontstaan vanuit de ambitie om te werken aan de leukste innovatieve ideeën op het gebied van software ontwikkeling. Nergens krijgen ze meer energie van, dan om tafel zitten en een goed idee een paar handen en voeten geven.

Met De Software Ontwikkelaar maken ze passende technische oplossingen met als doel tijdsbesparing, inzicht of vernieuwing. We vertalen exacte behoefte naar een intelligente online applicatie, native / hybride app of supersnelle api koppeling.

In de komende jaren willen ze een plek creëren, waar creatieve en uitdagende ideeën altijd vrij baan hebben en onze relaties gegarandeerd zijn van een hoogwaardige technische oplossing, waar geen omkijken naar is. Met als resultaat hoge kwaliteit en blije gezichten van iedereen die met de software gaat werken.

Meer over: Marco & De Software Ontwikkelaar
meer over: Ondernemers Fabriek Drenthe