Maxime Delicatesse viert 2-jarig bestaan in Assen

Maxime Delicatesse viert 2-jarig bestaan in Assen

ASSEN - Maxime Delicatesse viert dit weekend in Assen haar 2-jarig bestaan.

Maxime van der Laan (26) uit Assen startte twee jaar geleden haar delicatessezaak aan het Ceresplein in Assen. In de afgelopen twee jaren hebben klanten de delicatessezaak leren kennen en kunnen zien wat ze allemaal in de winkel hebben qua artikelen, maar ook haar diensten. Maxime: ,,Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar, steeds meer mensen ontdekken ons en komen langs voor een leuk cadeautje of lekkere producten.

Onderscheiden
De winkel wil zich onderscheiden van alle andere winkels in de binnenstad. Zo zijn de meeste producten in de winkel nergens anders in Assen te verkrijgen. Volgens Maxime een unieke zaak: ,,We denken mee en verzinnen een oplossing. Van tapasschalen met hapjes tot workshops, we hebben het afgelopen jaar weer heel wat mee gemaakt. Voor ons is niets te gek en dat maakt ons denk ik ook uniek in de stad.

Assortiment
Het assortiment is het afgelopen jaar steeds breder geworden en dat zal het komende jaar niet anders worden. Maxime: ,,De unieke makers van producten waar we nu mee samenwerken, is het unieke in onze winkel. Denk bijvoorbeeld aan de handgemaakte bonbons uit Zwolle waar we pas net twee maanden mee samenwerken.

Aanbieding
Omdat de delicatessezaak dit weekend twee jaar aan het Ceresplein zit, loopt er een speciale aanbieding. Bij een minimale besteding van €25,- krijg je een lekker cadeautje erbij.

Tekst: Erik Smit

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Erik Smit