Smart Ventilatie in Assen: 'schone lucht in elke woning'

Smart Ventilatie in Assen: 'schone lucht in elke woning'

DRENTHE - Smart Ventilatie is sinds 2014 gespecialiseerd in het vervangen, installeren, onderhouden van mechanische (WTW) ventilatie-units en kanalen in woningen en kantoren. Sinds 1 januari 2024 zijn zij gevestigd aan de Fokkerstraat 18 i te Assen. Op dit adres hebben zij ook een showroom waar (op afspraak) de verschillende systemen bekeken kunnen worden.

Een compleet nieuw systeem in de bestaande woning
Smart Ventilatie is in staat om in elke woning een zo goed als nieuw ventilatiesysteem aan te brengen. Er kan gekozen worden uit verschillende merken en types ventilatie-units. Voor ze de unit vervangen, reinigen ze de ventilatiekanalen door de hele woning. Daarna plaatsen ze de gekozen unit en de nieuwe ventilatieventielen. Uiteraard wordt het geheel ingeregeld. Bij al hun systemen gaat de unit harder draaien wanneer er wordt gedoucht. Dit alles tegen vaste prijzen in Assen + 40km. Daarnaast installeren zij ook energiezuinige aircosystemen die kunnen verwarmen en koelen.

Kwaliteitsverlies
In de woningen vanaf 1986 zit een mechanisch ventilatiesysteem. In de woningen waarbij het systeem nog nooit is vervangen maken ze vaak te veel lawaai of is de capaciteit ervan niet meer voldoende. Nu er massaal ingezet is op het na-isoleren van woningen krijgen we steeds vaker te maken met schimmel in de woningen. Vroeger was het alleen in de badkamer, maar het is nu af en toe ook al in de woonkamer te zien. De verouderde systemen hebben niet genoeg capaciteit meer of zijn ernstig vervuild. Gezondheidsklachten als gevolg van een slecht binnenklimaat zijn o.a.: hoofdpijn, branderige ogen, droge keel, slechte concentratie en slecht slapen.

Onderhoudsprogramma
Uw ventilatiesysteem zorgt voor een goed binnenklimaat en verdient dan ook goede zorg. Door het gebruik kan stof en vuil in het systeem gaan zitten. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt houdt uw systeem dan ook in topconditie.
De monteurs van Smart Ventilatie voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Zij reinigen vakkundig de WTW of mechanische ventilatie-unit.

U kunt bij Smart Ventilatie kiezen tussen een eenmalige reiniging of een jaarlijkse reiniging. Kijk voor alle informatie op www.smartventilatie.nl

Tiplijn