Resato nodigt u uit voor de open sollicitatie avond

Resato nodigt u uit voor de open sollicitatie avond

ASSEN - Resato Hydrogen Technology en Resato High Pressure, kondigen met een hoop enthousiasme hun Open Sollicitatie Avond aan. Deze avond zal plaatsvinden op donderdag 14 maart 2024 aan de Duitslandlaan 1 in Assen.

Dit evenement biedt een unieke kans voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen binnen de muren van Resato en kennis te maken met gepassioneerde en innovatieve medewerkers.

Resato Hydrogen Technology staat bekend om haar expertise in de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor de waterstofindustrie. Als wereldwijde leider in hogedruktechnologieën en waterstofsystemen, speelt zij een cruciale rol in de transitie naar een schone, duurzame energietoekomst.

Resato High Pressure Technology is toonaangevend in hogedruk technologie. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben ze de kennis en ervaring om wereldwijd betrouwbare en veilige oplossingen te bieden. Met een groenere toekomst in het vizier maken ze ook testsystemen voor waterstoftanks die worden gebruikt in waterstof-voertuigen.

De open sollicitatie avond zal geïnteresseerde kandidaten in staat stellen om de bedrijven beter te leren kennen, met medewerkers te spreken en meer te weten te komen over baanbrekende projecten en toekomstige carrièremogelijkheden.

Evenement details:

Datum: donderdag 14 maart
Tijd: 16:30 - 19:30 uur
Locatie: Duitslandlaan 1, 9403 DL Assen

U kunt voor het pand parkeren

"We kijken ernaar uit om ons pand aan geïnteresseerden te laten zien en in gesprek te gaan. Kom langs en ontdek wat voor gave kansen wij te bieden hebben." zegt Gina Maring, HR Manager van Resato Hydrogen Technology.

Voor meer informatie over het evenement neemt u contact op met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en om uw deelname te bevestigen, kunt u het formulier via Open application event - resato-hydrogen.com invullen.

Tiplijn