Kerstcircus in Emmen van 23 december tot en met 7 januari

Kerstcircus in Emmen van 23 december tot en met 7 januari

EMMEN - Dit jaar is er weer circus tijdens de kerstvakantie in Emmen, van 23 december t/m 7 januari zijn er dagelijks shows.

Het kerstcircus complex zal dit jaar weer worden opgebouwd aan het Stadionplein in Emmen. In de heerlijke verwarmde tent bieden zij een meer dan 2 uur durende totaal vernieuwde circus show.

Artiesten uit diverse landen brengen de mooiste circus acts naar Emmen. Zo zijn er paarden aanwezig uit de stal Renz, maar ook huisdieren zijn dit jaar aanwezig. De clowns komen uit België dit jaar, maar voor je het weet komen we ook in het Wilde Westen uit.

Acrobatiek mag natuurlijk niet ontbreken in een circus, maar waar men dit jaar echt trots op is, is de groep motorrijders die in een grote bol midden in de piste hun gevaarlijke snelle stunts zullen vertonen.

Het kerstcircus Emmen is dit jaar het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie in het Noorden van het land. Voor meer info over speeltijden, dagen en tickets bezoek onze website www.kerstcircusemmen.nl, of volg ze op facebook. Tot ziens bij kerstcircus Emmen.

CircusFlyer

Tiplijn