Trends in keukenbladen: ontdek de nieuwste stijlen die passen bij jouw Drentse keuken

Trends in keukenbladen: ontdek de nieuwste stijlen die passen bij jouw Drentse keuken

ASSEN/MEPPEL - Ben je meer en meer aan het overwegen om de keuken bij jou in huis te renoveren of te verbouwen? Dan is het een goed idee om goed te kijken naar de laatste trends die er gaande zijn op het gebied van keukenstijlen. Omdat het aanbod vandaag de dag erg divers is, is er voor iedere Drentse keuken een passend aanbod.

Het maakt niet uit wat de grootte van de keuken is en naar wat voor stijl je voorkeur op dit moment het meeste gaat. Je gaat altijd een keuken vinden die haarfijn op je wensen en eisen aansluit. Kom je hier meer over te weten? We hebben een paar gewilde trends van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Een luxe en stijlvolle uitstraling met een keukenblad van marmer
Een van de meest gewilde trends van dit moment is een marmer keukenblad. Waarom? Dit zorgt natuurlijk voor een erg luxe uitstraling bij jou in de woning. Dankzij de verschillende kleuren op het gebied van marmer en het verschil in de adering op het blad, is er altijd een blad te vinden dat perfect aansluit op de stijl en de kleur van de keuken. Kies er daarom voor om verschillende bladen een keer met elkaar te vergelijken en de perfecte combinatie samen te stellen met prachtige keukenkastjes.

Een landelijke keuken komt optimaal tot zijn recht met een keukenblad van graniet
Haal je het liefste een keuken in een landelijke stijl in huis? Overweeg dan om te investeren in een granieten keukenblad. Dit natuurlijke materiaal staat bekend om de lange levensduur, de luxe uitstraling en het robuuste totaalplaatje. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het keukenblad te combineren met een vierkante gootsteen. Dit maakt de landelijke uitstraling compleet en het tilt de sfeer van de keuken naar een hoger niveau.

Een stoere en eigentijdse look met een keukenblad van beton
Vandaag de dag is de industriële woontrend voor het interieur nog steeds geliefd. Zo ook in de wereld van keukens, bijvoorbeeld met een keukenblad van beton. Je zorgt voor een eigentijdse en stoere look en het beton is gemaakt voor dagelijks gebruik. En dat voor op de lange termijn. Fijn om te weten: dit materiaal wordt standaard behandeld met een speciale coating. Zo weet je zeker dat vlekken van eten en drinken niet in het materiaal trekken en dat het beton daardoor altijd in een optimale staat blijft. Er wordt echter wel aangeraden om vlekken en vervuiling direct van het werkblad te verwijderen om vlekvorming zoveel mogelijk te voorkomen.

Heb je wel eens een keer een keukenblad van hout overwogen?
Het maakt niet uit of je het liefste een keuken in een landelijke, Scandinavische, industriële of retro stijl in huis haalt in je eigen Drentse keuken. In alle gevallen is een keukenblad van hout de perfecte toevoeging en daardoor ook een erg geliefde keuze. Een blad van hout zorgt voor een mooi contrast met een (grijze) tegelvloer. Maar het zorgt ook voor een rustig geheel met een vloer van hout. Ook zijn er tal van opties voor de kleur van de keukenkastjes en de apparatuur. Hierdoor is er voor ieder altijd wel wat wils. Misschien heb je zelf al een voorkeur voor het kleurgebruik in de keuken.

Bekijk alle actuele stijlen voor een Drentse keuken in een keukenwinkel
Als het aankomt op de stijl van jouw eigen Drentse keuken, is er enorm veel aanbod. Daarom is het brengen van een bezoek aan een keukenwinkel altijd een erg goed idee. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van alle stijlen die er op dit moment zijn en hoe je het beste aan de slag kunt gaan met een kleurenpalet in huis.

Tiplijn