Zorgeloos 'computeren' dankzij KiekebosICT

Zorgeloos 'computeren' dankzij KiekebosICT

ASSEN - KiekebosICT uit Assen zorgt dat je kunt werken, zonder zorgen over virussen, wifi-storingen of het kwijtraken van je data. Het kersverse bedrijf is een initiatief van Thom Kiekebos die zes jaar ICT-ervaring met zich meebrengt.   

- advertorial -

Dus, als je computer of laptop gerepareerd moet worden, een nieuwe pc wilt aanschaffen of op zoek bent naar een betrouwbare back-upoplossing, dan is dit de juiste keuze. Met Thom Kiekebos aan het roer kun je rekenen op uitstekende service en deskundig advies, waardoor je ICT-problemen snel worden opgelost. ,,De meeste problemen zijn trouwens snel en op afstand op te lossen. Dat scheelt tijd en vooral veel kopzorgen bij de gebruiker.''  Hij richt zich in eerste instantie op de privégebruiker. ,,Die wil geen landelijke helpdesk, maar iemand uit de buurt die, als het nodig is, snel langskomt.''

Meedenken
De service van de Assenaar beperkt zich niet alleen tot het aanpakken van problemen. Ook denkt Kiekebos graag mee over je persoonlijke computer behoeften. ,,Is je pc of wifisignaal wel snel genoeg. Wat voor software heb ik nodig.'' Allemaal belangrijke vragen waar KiekebosICT een duidelijk en niet minder belangrijk, een begrijpelijk antwoord op kan geven. 

Meer informatie op kiekebosict.nl.

Tiplijn