Open sollicitatie avond bij Resato Hydrogen Technology Assen op 8 juni

Open sollicitatie avond bij Resato Hydrogen Technology Assen op 8 juni

ASSEN - Ben jij op zoek naar een leuke baan of stageplek in een innovatieve omgeving met uitdagende technologie? 

Heb je interesse in de waterstofmobiliteitsindustrie? Kom dan langs op de open sollicitatie avond op donderdag 8 juni bij Resato Hydrogen Technology aan de Duitslandlaan 1 in Assen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je alles te weten komen over Resato Hydrogen Technology, spreken met collega’s en managers én direct solliciteren.

Resato is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met als doel de productiviteit van haar klanten wereldwijd te verhogen. Het is hun missie om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen en deze te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruk technologie, zijn zij uitgerust met de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden. Hun productassortiment omvat hogedruk technologie waterstraalsnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling die opereren tot 14,000 bar. Op weg naar een groenere toekomst is het assortiment verder uitgebreid met waterstof tankstations, boosters en testsystemen. U kunt Resato producten vinden in de olie & gas industrie, slangtest industrie, glas industrie, mijn industrie, automotive industrie, luchtvaart industrie en vele anderen.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien ze je graag op donderdag 8 juni tussen 16:30 en 19:00 uur.

Open Sollicitatie

Tiplijn