ASSEN - Gun je kleding een tweede leven met was, droog & stoomService. Met hoofdletter S voor Service. Je kleding of dekbedden op dinsdag brengen bij het bedrijf aan de Ceresstraat 10 in Assen betekent dat je het met twee dagen gewassen, gedroogd en opgevouwen terug hebt.

Advertorial

De grotere en/of kwetsbare zaken zoals een vloerkleed, trouwjurk en gordijnen hebben iets meer tijd nodig. Deze zijn volgens eigenaar Denise Winter in een week klaar. Ze ziet mensen steeds vaker kiezen hun kleding een stoom- of professionele wasbeurt te geven. Logisch volgens haar: ‘Stomen is een prima aanvulling op het thuis wassen. Vlekken die je er zelf niet uit krijgt halen we meestal zonder problemen weg. En die winterjas stomen we en maken we spatwaterdicht. En dat binnen drie werkdagen en voor nog geen 18 euro.'.

Nieuw kopen niet nodig
'Zo kan de jas nog zonder problemen een tijdje mee en is nieuw kopen niet nodig. Dat scheelt toch mooi weer in deze dure tijden’, constateert Denise. Ook dekbedden, slaapzakken en/of kostuums of die kostbare trouwjurk zijn in goede handen bij was, droog & stoomService.

Halen en brengen
Geen tijd om je wasgoed te brengen, maar toch een stoombeurt of wasbeurt nodig? Geen nood: tegen een kleine extra vergoeding halen de mensen van was, droog & stoomService het bij je op en brengen het weer thuis.

Witgoedreparatie
Niet alleen de was is welkom bij het bedrijf. Ook de defecte wasdroger of wasmachine is hier in goede handen. Terwijl Denise professioneel de was doet, neemt haar partner Joost Hinskens de witgoedreparaties voor zijn rekening. Ook kun je hij hem terecht voor aanschaf van een gereviseerde koelkast, vaatwasmachine of ander betaalbaar witgoed. 'Snel, betaalbaar en persoonlijk. Dat zijn onze sterke punten’, aldus witgoedspecialist Hinskens.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057157341303

wasdroog2

Tiplijn