Therapie Assen biedt altijd een luisterend oor

Therapie Assen biedt altijd een luisterend oor

ASSEN - Soms kan het leven flink tegenzitten en staan kopzorgen werk, school of relatie in de weg. In dat geval is het fijn als er iemand is bij wie je je verhaal kwijt kunt. Iemand die luistert, maar niet oordeelt en samen met jou probeert een oplossing te vinden. In Assen kun je daarvoor terecht bij Therapie Assen, de praktijk voor psychosociale therapie van Ruud van Hal aan de Blijdensteinstraat 4.

Advertorial

‘We kennen allemaal wel een periode dat het minder gaat of gewoon niet lukt. Hoe je hiermee omgaat, is voor iedereen verschillend. Vaak is praten met vrienden al een goede oplossing. In andere gevallen kan professionele therapie helpen. Mijn collega’s staan in elk geval altijd voor je klaar’, aldus Van Hal.

Vrijblijvend kennismaken
Hij benadrukt dat geen enkele klacht of probleem raar, vreemd of vaag is. ‘Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en vanzelfsprekend vertrouwelijk. Een deel van de therapie wordt door de zorgverzekering gedekt. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing van je huisarts trouwens niet nodig.’


https://www.therapie-in-assen.nl/

Tiplijn