ASSEN - Een websitebouwer die niet alleen technisch met je meedenkt: dat is ITware. Het Drentse bedrijf ontwikkelt en bouwt websites en apps, maar houdt deze ook bij de tijd. ‘Een website moet er niet alleen goed uitzien voor de opdrachtgever. Minstens even belangrijk is dat de gebruiker er mee uit de voeten kan. Niet alleen vandaag, maar ook over een jaar’, aldus ITware-eigenaar Niels van der Veen.

Advertorial

Het in Assen gevestigde bedrijf kijkt daarom niet alleen naar de techniek, maar nadrukkelijk ook naar het gebruiksgemak. Krijgt de klant via de website of app snel en efficiënt wat hij of zij nodig heeft, is een contactformulier makkelijk te vinden en eenvoudig te gebruiken? Bevat een bestelpagina geen overbodige informatie? Heeft het offerteformulier voldoende informatie om hiermee uit de voeten te kunnen? ‘We kijken en denken als bezoeker en gebruiker. Op die manier blijf je digitaal up-to-date. In overleg met de opdrachtgever passen we het product wanneer nodig aan’, aldus de ondernemer.

Sociale programmeur
De sociale programmeur, zoals hij zichzelf noemt, bespaart zijn opdrachtgever daarmee veel geld. Volgens kenners haakt bijna 60 procent van de klanten af bij een onprofessionele site of app. ‘Een website die technisch in orde is, maar waar de klant niet mee uit de voeten kan is waardeloos. ITware garandeert dat beide onderdelen altijd op orde zijn.’

it-ware.nu

www.facebook.com/itwareassen