Openingsfeest bij Toyota & Suzuki-dealer Ruyne in Hoogeveen

Openingsfeest bij Toyota & Suzuki-dealer Ruyne in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Na maanden van verbouwen, vernieuwen en inrichten is het dan eindelijk zover. De vernieuwde showroom voor Suzuki, het nieuwe buitenterrein en het overkapte occasionplein worden officieel in gebruik genomen op 22,23,24 en 25 juni. Ruyne is al sinds 1965 Toyota-dealer, en nu sinds 1 maart 2022 ook Suzuki-dealer voor de regio Hoogeveen en Hardenberg. Vier dagen lang is het open huis en is iedereen van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te nemen.

Advertorial

In november 2021 begonnen de werkzaamheden. Het gehele achterterrein is vernieuwd en bestraat. Ook is er een grote overkapping gerealiseerd waar ruim 50 occasions onder kunnen staan. De werkplaats is uitgebreid en er is een nieuwe showroom met eigen ingang gerealiseerd voor het merk Suzuki.

Auto Ruyne is sinds 1 maart jl. de nieuwe officiële Suzuki dealer in de regio Hoogeveen en Hardenberg. De Suzuki-showroom is ingericht in de nieuwe huisstijl en is daarmee één van de eerste dealers in Nederland met deze nieuwe uitstraling. “Al sinds jaar en dag zijn wij de Toyota-dealer in de regio en dat blijven wij. Het is ontzettend gaaf dat we nu onze activiteiten kunnen uitbreiden met dit mooie merk Suzuki” vertelt een trotse Martin Jutstra, eigenaar van o.a. Auto Ruyne.

De automotive is volop in beweging en verandert in een razend tempo door de digitalisering, elektrificatie, leasevormen etc.. “Naast dat we nu een moderne huisvesting hebben, investeren we iedere dag in onze mensen en in kennis van de merken en technologie. We willen een belangrijke rol blijven spelen in de regio op het gebied van mobiliteit met gemak voor de klant”, aldus Jutstra. Hij vertelt dat hij jammer vindt dat er steeds meer merken verdwijnen uit de regio Hoogeveen en Hardenberg. ”Wij willen dicht bij de klant blijven en als volwaardig dealer van Toyota en Suzuki de service in Hoogeveen blijven bieden. Bij ons draait het om mensen!”.

Komende dagen viert Ruyne feest en is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Tevens het moment om alle modellen van Toyota en Suzuki te bewonderen en te proberen. Daarnaast is het nieuwe occasionplein, dat deels is overkapt, voorzien van veel mooie occasions van beide merken.

Tiplijn