Lasergamen en bijlwerpen bij Urban GRND Emmen

Lasergamen en bijlwerpen bij Urban GRND Emmen

EMMEN - Trampolinespringen, lasergamen, minigolf, curling, of bijvoorbeeld arcade games spelen. De keuze is reuze bij activiteitencentrum Urban GRND aan de Nijbracht 41 in Emmen.

Advertorial

Veel mensen kennen het bedrijf beter onder de oude naam Urban Jump. Maar omdat trampolinespringen niet meer het enige is wat hier gedaan kan worden, werd het tijd voor een passender naam. Urban GRND is de ideale plek om de alledaagse stress even achter je te laten. Bijvoorbeeld bijlwerpen, iets waar volgens eigenaar Wai-Yip Pang opvallend veel dames voor kiezen.

Jong en oud
Een verjaardagsfeest,samen met collega’s een gezellige borrel organiseren. Of gewoon iets leuks doen met familie, vrienden of klasgenootjes. Urban GRND Emmen heeft voor jong en oud iets te bieden.

Arrangement
Maak de gezelligheid compleet en boek een arrangement. Op die manier gaat plezier samen met een hapje en drankje, of heerlijke hamburgers. Liever een stevige gehaktbal of schnitzel? Een uitvoerig buffet misschien? ‘We denken graag mee om dit samenzijn tot een onvergetelijke belevenis te maken voor jong en oud. Kijk eens op de website naar de mogelijkheden’, aldus de eigenaar.

urbangrnd.nl

Tiplijn