Flexconcept OF-US opent derde vestiging in Emmen

Flexconcept OF-US opent derde vestiging in Emmen

EMMEN - Na een succesvolle start in Enschede en Assen vestigt OF-US zich komende donderdag 19 mei officieel aan Hoenderkamp 20-22-24 in Emmen. OF-US is een nieuwe en unieke hotspot voor (startende) ondernemers en professionals.

Advertorial

Behalve een verscheidenheid aan flexibele werkplekken biedt OF-US een groot scala aan faciliteiten zoals vergaderruimtes en spreekkamers, bemande receptie, catering en een publiek toegankelijke business lounge.

OF-US is een initiatief van de Verenigde Ideeën Compagnie ( V.I.C.). V.I.C. bestaat uit een aantal ervaren professionals en houdt zich inmiddels een aantal jaren actief bezig met het begeleiden en ondersteunen van startups. Het doel van OF-US is om (startende) ondernemers en mensen met een idee te faciliteren en te ondersteunen middels faciliteiten, netwerk, kennis en middelen. Naast de vestiging in Enschede, Assen en Emmen zullen er snel meer volgen.

Onderscheidend
“OF-US onderscheidt zich door niet alleen kantoren en vergaderruimtes te verhuren, maar de ondernemers daarnaast juist ook te ondersteunen met faciliteiten, netwerk, kennis en middelen. Daarbij vinden we flexibiliteit heel belangrijk. Je kunt bij ons een ruimte huren voor een dag, maar ook langer. Je krijgt een aanbieding op maat en duidelijkheid wat huren kost. Dan weet je meteen waar je aan toe bent', aldus eigenaar Kay Lagerweij.

Hybride werken
In de huidige tijd van hybride werken biedt OF-US een flexibele werkplek in de publiek toegankelijke business lounge, maar een privékantoor of vergaderzaal huren voor een paar uur of een dag is ook mogelijk. Flexibiliteit is bij OF-US het keywoord. Het bedrijf dat startende en bestaande ondernemers op allerlei manieren ondersteunt, doet het graag net even anders. ”Wij faciliteren ondernemerschap en bij ons moet eigenlijk niets”, aldus de nieuwe OF-US Emmen manager Melanie Bos.

OF-US Emmen
Hoenderkamp 20-22-24
7812 VZ  Emmen