Milieuvriendelijke locatieverlichting dankzij LW Techniek

Milieuvriendelijke locatieverlichting dankzij LW Techniek

BEILEN - De vraag naar de unieke lichtmasten van LW Techniek uit Beilen blijft groeien. Vanuit heel Nederland komen verzoeken voor de mobiele en CO2-vrije lichtmasten van het Drentse bedrijf. De masten werken op zonne-energie en bieden op 1 accu meer dan 60 uur licht.

Advertorial

De Drenten leveren niet alleen. Alles wordt startklaar gemaakt. De klant hoeft alleen de schakelaar om te draaien. ‘Kwaliteit en zekerheid staan bij ons echt op een’, aldus directeur Lars Wonder.

Geen geluidsoverlast
De accu’s laden zichzelf op zonne-energie weer op zodat er altijd voldoende licht beschikbaar is. ‘We leveren ze voor de verhuur en verkoop. Dankzij de zon heb je geen last van een CO2-uitstoot zoals bij een lichtmast die op diesel draait. Milieuvriendelijk en bovendien is er geen geluidsoverlast’, aldus Lars. Zijn bedrijf -sinds kort een BV- won in 2020 het Duurzaam Drenthe Event. Een prestatie waar Lars nog steeds trots op is.’Als het om duurzaamheid gaat leveren we daden en geen woorden. Onze lichtmasten zijn hier een praktijkvoorbeeld van.’

Overal inzetbaar
De masten zijn snel en overal inzetbaar. De Beilenaren zorgden bijvoorbeeld voor licht toen in een Amersfoortse woonwijk de stroom uitviel. Ook worden enkele NAM-locaties door LW Techniek, in samenwerking met BUS Tools,van licht voorzien. Ook deed GGD Drenthe een beroep op de Beiler ondernemer voor het verlichten van vaccinatielocaties. Maar ook op parkeerplaatsen, bouwterreinen en evenementen in heel Nederland zijn ze een uitkomst.

Meer dan lichtmasten
LW Techniek heeft trouwens veel meer dan alleen milieuvriendelijke lichtmasten. Ook voor camerasystemen en bedrijfshal-ledverlichting staat de onderneming uit Midden-Drenthe klaar. Meer weten? Kijk dan eens op de website: https://lwtechniek.nl/