Een compleet en volledig vernieuwde allround nagelstyliste opleiding bij Nailtrends in Assen

Een compleet en volledig vernieuwde allround nagelstyliste opleiding bij Nailtrends in Assen

ASSEN - Een compleet en volledig vernieuwde allround nagelstyliste opleiding bij Nailtrends in Assen | Boek nu deze opleiding met een uitzonderlijke korting van 50% | Learn from the best!

Advertorial

Patricia Vonck van Nailtrends uit Assen is enthousiast over de opleidingen nieuwe stijl. Innoverend en exclusief als eerste in Nederland, verzorgt Patricia -die les geeft op hoog niveau door heel Nederland en België- de opleiding. Na jaren ervaring is daar nu een nieuwe aanpak in trainingen die uniek is in Nederland. Dit is onder andere ontstaan door het goed luisteren naar oud-cursisten. De opleiding is uniek door het uitgebreide les-systeem met onder meer 24 uur contact, een online leeromgeving, geen minimale lesstof, maar je krijgt alle kennis van de praktijk en theorie die Nailtrends in huis heeft.

Gemak
Het gemak van de theorie thuis vanuit je eigen woonkamer wanneer je dit uitkomt, zorgt voor meer tijd en aandacht tijdens de praktijklessen. Dit is de basis van de vernieuwde opleiding tot nagelstyliste op hoog niveau. Door het uitgebreide nieuwe online platform kan Nailtrends de cursist nog beter begeleiden tot een toekomstige top styliste. Met kleine groepjes van maximaal 8 cursisten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Door de unieke en complete vernieuwing komt de kersverse nagelstyliste nog beter voorbereid op de werkvloer terecht.

Maak van je droom je werkelijkheid!
Leg in 10 weken de basis voor een carrière als nagelstyliste. Je bent met deze opleiding verzekerd van een examenplek, 7 maanden toegang tot het online platform, theorieboek, gratis gebruik van alle materialen tijdens de les, persoonlijke ondersteuning buiten de lestijden om! Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website voor meer info.

https://www.nailtrends.nl/a-69836069/opleiding-tot-nagelstyliste/nagelstyliste-allround-opleiding-start-1-september-2022/