De Bonte Wever zondag 15 mei hét paradijs voor de krullenliefhebber

De Bonte Wever zondag 15 mei hét paradijs voor de krullenliefhebber

ASSEN - Een evenement dat de liefhebber met een passie voor krullen en beauty beslist niet mag missen. Dat is het Curls&Beauty Event dat zondag 15 mei van 13 tot 17 uur in De Bonte Wever in Assen wordt gehouden.

Advertorial

De organisatie is in handen van de Krullenclub uit Delfzijl. Snelle ticketkopers krijgen bij aankomst gratis een ruim gevulde goodiebag cadeau.

Meer dan alleen rondkijken
Een dag lang stands, activiteiten, krullen, liveoptredens, beauty workshops en nog veel meer. Alle krullenbollen verzamelen in Assen dus!  Op het Curls&Beauty Event is meer te doen dan alleen rondkijken. Laat bijvoorbeeld je haren knippen en stylen door verschillende krullenspecialisten zoals: Lynn Wouters, Bilal Delpesche of Romy Xsara & team. Kortom de Bonte Wever is een dag lang het paradijs voor de krullenfan.

Beautycorner en livemuziek
Is je kapsel weer up tot date? Kom dan naar de beautycorner waar je verschillende beauty behandelingen kunt laten doen of advies kan vragen. Ook zijn er workshops en is er op het Curls&Beauty Event livemuziek van onder meer DJ Maria de Lima en DJ Jhaiino. Vanzelfsprekend zijn er ook tientallen stands over beauty, krullen en natuurlijk kleding.

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke evenement? Kijk dan op onze website: curlsbeautyevent.nl