Antieke fotolijst om je foto te vereeuwigen

Antieke fotolijst om je foto te vereeuwigen

Een mooie foto verdient ook een mooie lijst. Met een foto vereeuwigen we graag de momenten en de mensen die ons dierbaar zijn. Kies bijvoorbeeld eens voor een antieke fotolijst om nog meer effect te geven aan de uitstraling die de foto heeft. Je kunt er ook voor kiezen om een compleet nieuwe lijst te laten maken bij bijvoorbeeld een lijstenmaker. Een mooie lijst om een foto kan een hele andere uitstraling geven aan het geheel. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Antiek
Als je een antieke fotolijst wilt gebruiken om jouw foto in op te hangen of in neer te zetten, dan kun je het beste een bezoek brengen aan een antiekwinkel. In Drenthe alleen al zijn er verschillende antiekwinkels waar je dan terecht kunt. Vindt je bij de ene antiekwinkel niet waar je naar zoekt, dan kun je altijd terecht bij een volgende. Misschien vindt je naast een antieke lijst ook wel een mooi ander item voor in jouw huis.

Lijstenmaker
Wil je liever een moderne lijst om de foto hebben of kun je niet het formaat vinden dat je nodig hebt, dan kun je altijd nog een bezoek brengen aan een lijstenmaker. Daar heb je de keuze uit verschillende materialen waar de lijst van gemaakt kan worden. De lijstenmaker kan dan een lijst voor jouw maken die de perfecte maat heeft voor jouw foto. Kijk eens hier om een lijstenmaker bij jou in de buurt te vinden.

Hulp nodig
Thuisgekomen wil je de lijst ook aan de muur hebben. Als je daar niet de middelen voor hebt of niet handig genoeg bent om een lijst mooi op te hangen dan kun je daarvoor altijd hulp inschakelen. Doe dit door het plaatsen van een spoedklus en vind snel de hulp die je nodig hebt voor elke klus in huis!