Personal Training bij Private Gym Power Up

Personal Training bij Private Gym Power Up

ASSEN - Assen is sinds kort een sportclub rijker, maar niet zomaar één! Eentje waar persoonlijke begeleiding en aandacht op het gebied van voeding en beweging hoog in het vaandel staat. En waar er wordt gewerkt met hoog kwalitatieve materialen in een sfeervolle omgeving. Het kan bij Private Gym Power Up aan de Jan Fabriciusstraat 73c in Assen.

Advertorial

De zomer staat voor de deur, maar je bent (nog) niet tevreden met je lichaam. Private Gym Power Up in Assen heeft daarom een super te gekke actie, namelijk: onder de eerste 5 aanmeldingen voor Personal Training wordt een halfjaar gratis Personal Training verloot! Dit houdt in: onder deskundige begeleiding, inclusief voedingsadvies, onbeperkt Fitness en op maat gemaakte trainingen werken aan jouw killerbody!

Actiecode
‘Het gaat om de eerste 5 mensen die op het aanmeldformulier voor Personal Training, op de website, in plaats van hun naam de actiecode “Assen Stad” invullen’, licht eigenaar Glenn Doornbos toe. ‘Iedereen verdient de beste investering in jezelf, namelijk: persoonlijke begeleiding bij het behalen van gezondheidsdoelen. Zeker nu gezondheid belangrijker is dan ooit. Laat ons je helpen, want we streven ernaar dat jij resultaat behaalt, voor het leven!’ 

Onderscheiden
Private Gym Power Up opende kortgeleden haar deuren en wil zich door kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding onderscheiden. Doornbos: ‘Standaard is bij ons een verboden woord. Iedereen is anders en dus stemmen we onze diensten af op jouw wensen en behoeftes. We maken een trainings-en voedingsplan dat volledig bij je past. Of je nu aan je conditie wilt werken of hulp nodig hebt om af te vallen, we staan voor je klaar. Liever sporten met zijn tweeën of in een groep? Dat kan, maar dan wel in kleine groepjes zodat het persoonlijke niet verdwijnt.’

Overzichtelijk en sfeervol
Kleinschaligheid is zeker geen loos begrip bij de sportclub uit Assen. Aan de Jan Fabriciusstraat vind je geen overvolle sportclub. ’Het moet overzichtelijk en sfeervol blijven. Als het te druk lijkt te worden volgt er een ledenstop’.

Bedrijfsfitness
Bij Power Up kun je naast Personal Training ook terecht voor bedrijfs- of seniorenfitness of bokstraining. ‘We zijn van alle markten thuis en willen de meest sfeervolle, veelzijdige en hoog kwalitatieve Personal Training én Fitness studio van Assen worden.' Nieuwsgierig geworden? Meld je via de onderstaande link aan en maak kans op een half jaar gratis Personal Training’!

privategym-powerup.nl/inschrijven