Daniël Haan: uitvaartbegeleider met hart en ziel

Daniël Haan: uitvaartbegeleider met hart en ziel

BEILEN - Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er moet in korte tijd veel worden geregeld terwijl je het moeilijk hebt. In dat geval is het belangrijk en fijn dat je kunt terugvallen op deskundige hulp van buitenaf, zoals Haan uitvaartbegeleiding uit Beilen.

Advertorial

De zelfstandig uitvaartbegeleider neemt in tijden van rouw al het regelwerk uit handen. ‘Ik vind het een voorrecht als u mij de uitvaart laat begeleiden en dat ik aanwezig mag zijn in de voor u moeilijke periode, zowel op afstand als op de voorgrond als het nodig is. Ik doe dit met raad en daad en hart en ziel. Kijk eens op mijn website voor meer informatie', aldus Daniël Haan.

Persoonlijk
Een uitvaart is een persoonlijke ervaring. Als zelfstandig uitvaartbegeleider in Beilen, heeft Daniël alle ruimte om daar rekening mee te houden. ‘Uitzonderlijke of vreemde wensen bestaan niet. Ik denk graag mee.’ Hij benadrukt dat zijn bedrijf er voor iedereen is: ‘Geloof, afkomst, of andere persoonlijke zaken doen er niet toe. In tijd van emotie kijk je eerst wat nodig is. Het zakelijke komt later.’

www.uwuitvaartbegeleider.nl/daniel-haan

Tiplijn