AVIA-tankshop Elp: nieuwe gezichten, vertrouwde service

AVIA-tankshop Elp: nieuwe gezichten, vertrouwde service

ELP - Een nieuwe lente, een nieuw geluid, luidt het spreekwoord. Dat is zeker het geval bij de AVIA-shop in Elp, waar sinds 1 april Jurrien Pinkster en Mariska Joling de scepter zwaaien. Het koppel neemt het stokje over van de familie Tolner die na jaren trouwe dienst afzwaait.

Advertorial

Nieuwe gezichten dus, maar de oude vertrouwde service blijft. Het AVIA XPress tankstation aan de Schoonloërweg 20, is de ideale pitstop. Niet alleen voor autobrandstof maar ook voor de bestuurder zelf. ‘Door bijvoorbeeld onze huisgemaakte gehaktballen ’tank’ je weer nieuwe energie’, zegt Mariska. Natuurlijk staat een koud flesje fris, een verse kop koffie of dat rolletje drop ook altijd klaar.

Bockworst
De tankshop in Elp is min of meer een miniwarenhuis. Je kunt er terecht voor een heerlijke bockworst, een mooi boeket, (elke dag vers van de veiling), een lekker ijsje of een pakje sigaretten. Terwijl u geniet kan de heilige koe een opfrisbeurt krijgen in de wasstraat. Op die manier is iedereen weer fris voor de rest van de reis.

Schoonmaakproducten
Liever zelf de auto in de wax zetten? In de AVIA-shop zijn veel schoonmaakproducten te vinden. ‘We zijn van alle markten thuis en staan vanzelfsprekend ook altijd klaar voor een gezellig praatje. Ik zou zeggen hopelijk tot ziens in Elp’, besluit Mariska.

www.facebook.com/Avia-Xpress-Elp

Tiplijn