Good Food, Happy People bij Bistro ’t Achterhuus

Good Food, Happy People bij Bistro ’t Achterhuus

WESTERBORK - Voor een heerlijke fiets- of wandelvakantie moet je in Westerbork zijn. 

Mooie fietspaden, prachtige natuur en niet te vergeten Bistro ’t Achterhuus aan het Burgemeester Gualthérie van Weezelplein 15. In dit nieuwe restaurant is voor elke eter iets te vinden.

Advertorial

Na een lange dag is het een prima plek om bij te komen onder het genot van een wijntje en een driegangendiner. Of genieten van een met liefde klaargemaakte eenvoudige maaltijd. ‘Onze menukaart biedt voor elk wat wils en onze gerechten zijn ook nog eens betaalbaar. Dat is geen overbodige luxe in deze dure tijden. Ons motto is: Good food Happy People’, zegt eigenaar Bert Hollemans van Bistro ’t Achterhuus. Wie wil komen eten kan het beste vooraf reserveren. Dat kan op 0593-370 101.

Wind in de banden
Niet alleen de toerist kan op het terras van de nieuwste bistro van Westerbork op adem komen. Ook voor het stalen ros is er aandacht. Even verse wind in de banden of stroom in de accu? Voor Bert Hollemans en zijn medewerkers is dat een vanzelfsprekende service. Het team staat ook klaar om van een feestje of personeelsborrel een onvergetelijke avond of middag te maken. ‘Op onze website is uitgebreid te lezen wat bij ons allemaal mogelijk is’, vertelt gastheer Hollemans.

https://www.snackbarwesterbork.nl/bistro-westerbork/

Tiplijn