WESTERBORK - De doe het-zelfzaak aan de Noesten viert de introductie van haar nieuwe huisstijl en de komst van Stephan Wittendorp als nieuwe eigenaar. ‘Ik heb de zaak begin dit jaar overgenomen. Dat is een feestje waard en bij een feestje horen traktaties’, volgens de trotse Westerborkse Hubo-baas.

Advertorial

20 procent korting
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 20 procent is er daarom korting op bijna het totale assortiment. Of het nu verf is, gereedschap, hout of tuingereedschap. Het is allemaal buitengewoon gunstig geprijsd.

Tijdens deze dagen zal het aan niets ontbreken. Zo is er aan de Noesten op vrijdag een demo van Stanley gereedschap en is er een specialist aanwezig voor advies over binnen- en buitendeuren. Daarnaast zal het niet ontbreken aan een hapje en een drankje.

Meten, maken en monteren aan huis
Niet alleen de prijzen aan bij Hubo Westerbork zijn aantrekkelijk. Ook het advies en de service is een bezoekje waard. ‘Wij weten van elk product de hoed en de rand. Je krijgt dus altijd een passend product mee naar huis. Over passend gesproken. Wanneer nodig komt onze klussendienst thuis helpen. Dat hoort allemaal bij onze service’, aldus Stephan Wittendorp.

Zie: www.hubo.nl/westerbork

Tiplijn