Creëer een Wellness oase bij u thuis met de spa’s van Pand-26 Wellness, Spa & Outdoor Luxury in Klazienaveen

Creëer een Wellness oase bij u thuis met de spa’s van Pand-26 Wellness, Spa & Outdoor Luxury in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - We hebben vrijwel allemaal een hectisch en druk bestaan, vliegen van hot naar her en hoe vaak verlangen we wel niet naar een moment voor onszelf?

-Advertorial-

Een moment waarop we helemaal kunnen bijkomen van de dag om daarna vervolgens helemaal rozig en ontspannen ons bed in te duiken? Met een spa van Pand-26 Wellness, Spa en Outdoor Luxury  aan de Industriestraat 26 in Klazienaveen creëert u uw eigen wellness oase. Hierin  kunt u helemaal tot rust komen. 

Carlo Roelofs en Anita Klement begonnen midden in de coronacrisis met de verkoop van spa’s en hottubs en dat blijkt geen verkeerde stap te zijn geweest. “Het werk van Carlo voor zijn artiestenbureau viel helemaal weg en ook kwamen de activiteiten voor mijn bedrijf, Studio Anne, bijna helemaal stil te liggen”, vertelt Anita. “We waren bezig onze eigen tuin in te richten en wilden er graag een spa in plaatsen en toen we naar een goede spa op zoek waren bleek dat we ver van huis moesten voor dealers van echte kwaliteitsmerken. Daardoor kwamen we op het idee om daar hier in het Noorden iets mee te gaan doen.” “We hebben er bewust voor gekozen om alleen Amerikaanse en Europese merken te gaan verkopen omdat deze bekend staan vanwege hun hoge afwerkingsniveau en de kwaliteit die ze leveren”, vult Carlo haar aan. 

Stocktanks
Pand-26 is niet alleen officieel dealer van de spa’s van gerenommeerde merken zoals Aquavia, WaterWave, Serena, Marquis en Dreammaker maar levert ook Kirami hottubs en sauna’s, de Suncube sauna, de Plunge Pools en de stocktanks van TANKKD. “Stocktanks werden oorspronkelijk in Amerika en Canada gebruikt als waterbak voor vee maar een aantal jaren ontdekte men dat deze tanks ook heel goed als zwembad te gebruiken zijn”, legt Anita uit. “Ze zijn enorm sterk en duurzaam en een hele goede vervanging voor de plastic zwembaden die men vaak in de tuin zet.

IJsbaden
Een stocktank kan tegen een stootje en gaat dus langer mee. Overigens kan de stocktank ook gebruikt worden voor het nemen van ijsbaden en maak je er, in combinatie met de extra te leveren kachel, er in een handomdraai een hottub van.” Stocktanks zijn leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. 

Beter slapen
Voor wat betreft de spa’s is het zo dat deze natuurlijk ook in allerlei modellen en afmetingen verkrijgbaar zijn en door te kiezen voor allerlei extra opties maakt u uw spa zo luxe als u zelf wilt. Denk daarbij aan het aantal jets in de spa, ingebouwde audio en ledverlichting. Het baden in een spa heeft trouwens niet alleen een ontspannend effect, men slaapt over het algemeen beter na een bad.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw eigen wellness bij u thuis te creëren? Kom gerust langs tijdens openingstijden óf tijdens de Paasshow op vrijdag 15 april, zaterdag 16 april of maandag 18 april. De koffie staat voor u klaar! 

www.pand-26.nl.

Tiplijn