Euroclean Beilen zoekt schoonmakers en glazenwassers Marloes Fotografie

Euroclean Beilen zoekt schoonmakers en glazenwassers

BEILEN - Draai je je hand niet om voor flinke poetsbeurt of zijn schone ramen je passie?  In dat geval ben je bij Euroclean Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. We zoeken per direct een interieurverzorgster M/V en een ervaren glazenwasser. Onze mensen werken zowel bij bedrijven als bij particulieren thuis.  

-Advertorial-

Interieurverzorger
Als interieurverzorger bij Euroclean Schoonmaakdiensten zorg je voor een schone en nette werkplek bij onze relaties. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Allround glazenwasser
Als allround glazenwasser, zowel in teamverband als zelfstandig, is het je taak ramen en ruiten blinkend schoon te maken en te houden. Je werkt daarbij met de modernste apparatuur, zoals een hoogwerker, hogedruk unit en een osmose systeem.  Maar ook het traditioneel glazenwassen is onderdeel van je werk.

Gezelligheid en collegialiteit
 Als je plezier hebt, gaat de dag een stuk sneller en lever je beter werk. Gezelligheid en collegialiteit op de werkvloer is voor  ons dan ook belangrijk. Net als de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Bij Euroclean Schoonmaakdiensten bieden we daarom talloze trainingen en opleidingen aan. Een prima cao-conform salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden is eveneens een vanzelfsprekendheid. 

Schoonmaakkriebels?
Zin om de handen uit de mouwen te steken als een van onze schoonmakers of glazenwassers? Laat ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten wat we missen als we niet met je in zee gaan! Vergeet niet je cv mee te sturen!

euroclean-schoonmaakdiensten.nl

Tiplijn