Kom jij het pitstopteam van Gulf Westerbaan Smilde versterken?

Kom jij het pitstopteam van Gulf Westerbaan Smilde versterken?

SMILDE - Zoek je een leuke baan die nieuwe energie oplevert en ook financieel interessant is? Dan ben je bij Gulf tankstation Westerbaan in Smilde, aan het juiste adres. We zoeken namelijk per direct een servicemedewerker en zijn blij als jij ons kunt helpen!

-Advertorial-

Bij ons komen mensen voor meer dan alleen een volle tank. Een blikje drinken, een `broodje, of een kop koffie voor onderweg.  Het staat allemaal klaar en altijd vers. Aan jou de taak ervoor te zorgen dat alles altijd bijgevuld is voor de pitstop. Bovendien zorg je ervoor dat de Gulfshop er pico bello uitziet. Vanzelfsprekend ben je niet op je mondje gevallen en kan je zowel in het Nederlands als in het Engels met de klant een praatje maken.  

Wat zoeken we?
Jij bent verantwoordelijk voor de shop en het tankstation. Zelfstandig werken in wisselende diensten (ochtend-middag of middag-avond), improvisatietalent hebben en niet bang zijn voor een beetje stress horen er dus ook bij. Je moet geen moeite hebben je handen flink uit de mouwen te steken, maar met net zo veel plezier een gezellige babbel met klanten kunnen voeren. Je werkt zowel doordeweeks, om het weekend en soms ook op feestdagen.

Wat krijg je ervoor terug?
Een salaris volgens de CAO van Tankstations en Wasbedrijven. Een gezellig team en leuke collega’s. Ook krijg je de kans om meer uren te draaien als je dat graag wilt.

Meer weten?
Op onze facebookpagina vind je alles wat je moet weten over deze superleuke job.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden?  Wij willen graag met je verder praten. Stuur je ons een motivatiebrief met CV?  Dat kan via facebook Messenger of in een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn