Natuurgeneeskunde en voetverzorging InBalanz & wimper- en nagelstylist Bella Bellezza di Daniela; een ideale combinatie

Natuurgeneeskunde en voetverzorging InBalanz & wimper- en nagelstylist Bella Bellezza di Daniela; een ideale combinatie

ASSEN - Anneke Boelmans is de drijvende kracht achter InBalanz Natuurlijk Herstellen, een praktijk voor natuurgeneeskunde en voetverzorging. Dit lijkt een vreemde combinatie, maar dat is het volgens haar beslist niet. ‘Tijdens een pedicure behandeling komen mensen tot rust, een momentje voor zichzelf. Er komen dan meerdere onderwerpen aan bod, zoals waar je tegenaan loopt of last van hebt.'

- Advertorial -

Andere klachten
Het blijkt ook dat veel mensen andere klachten hebben zoals vermoeidheid, huiduitslag, stress, etc. In mijn praktijk kan ik de oorzaak opsporen via een elektroacupunctuur behandeling. Op deze manier werk je van binnenuit naar herstel. Neem bijvoorbeeld een schimmelnagel. Die kun je uitwendig behandelen met een schimmelmiddel en je kunt er een mooie kunstnagel opzetten (werkt stress en schaamte verminderend). Het is effectiever om de schimmel van binnenuit aan te pakken. Het is mijn passie is om zo breed mogelijk te kijken naar oorzaken van klachten zodat de klant weer lekker in zijn of haar vel zit.

Stressverminderend
Hoofd, schouders, knie en teen kun je wel zeggen, want Anneke staat ook klaar met verschillende behandelingen om het lichaam te stimuleren afvalstoffen sneller uit te scheiden. Dit werkt ook stressverminderend. Op de website van InBalanz vertelt ze uitvoerig over de mogelijkheden binnen haar praktijk.

Mooie schoonheid door Daniela
Na een behandeling van Anneke Boelmans kun je gewoon blijven zitten. Wimper- en nagelstylist Bella Bellezza di Daniela, Italiaans voor mooie schoonheid door Daniela, zit in dezelfde praktijkruimte. Het is het juiste adres voor bijvoorbeeld gelnagels, het verlengen en volume geven van je wimpers doormiddel van wimperextensions. Je kunt daarna als een schoonheid de lente instappen en het scheelt nog tijd ook. ‘Na een behandeling met wimperextensions heb je geen mascara meer nodig en dat scheelt ons vrouwen dagelijks kostbare tijd. Ook voor een mooie, langdurige kleur, verzorging en/of het verstevigen van de natuurlijke nagel ben je bij haar op het juiste adres. Kijk eens op de website of Social Media naar de vele mogelijkheden’, volgens Daniela.

Kijk voor alle informatie over Bella Bellezza di Daniela op bellabellezzadidaniela.nl. Voor informatie over InBalanz Natuurlijk Herstellen kun je terecht op inbalanznatuurlijkherstellen.nl.

Tiplijn