Nieuw expositie Galerie Paterswolde: Kunst met een glimlach

Nieuw expositie Galerie Paterswolde: Kunst met een glimlach

PATERSWOLDE - Kunst is een soort taal, een gesprek met de beschouwer ervan. Een kunstwerk moet indruk maken op de kijker en deze een bepaald gevoel of stemming bezorgen.

Dit gevoel kan emotioneel zijn, of juist heel vrolijk of stof tot nadenken geven en in het geval van de nieuwe expositie in Galerie Paterswolde: een glimlach op het gezicht toveren.

Deze “kunst met een glimlach” is te bewonderen vanaf zondag 26 september van 12 tot 17.00 uur (extra openingsdag) en vervolgens vanaf dinsdag 28 september tot en met zaterdag 13 november.

De kunstenaars die met hun werk deze glimlach in de galerie laten zien zijn Wouter Stips, Tom & Els Bleijenberg, Annemieke Fictoor, Koos ten Kate, Wouter Berns, Ella de Ronde, Peter Bastiaanssen, Thomas Dijkstra, Daniëlle Broekhuizen- Mazzola, Rosalinde Huizinga, Rianne van Nieuwkerk en Sietske van der Zee.

Vanuit het galerie-team is er werk te zien van Sietske Bosma, Christine Broersma, Susan Ekkel, José Geertzen, Gretha Jonker, Erna Schuppert, Natasja Venema, Hinke Veenstra en Nanny ter Wiel.

De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Galerie Paterswolde bevindt zich in Villa Kakelbont aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde.

Tiplijn