BOVENSMILDE - Op 25 september organiseert de Oranje Feestvereniging Bovensmilde weer de jaarlijkse DorpsQuiz. Een gezellige dag samen met vrienden en familie, waarbij jullie als team van maximaal 10 personen vier uur lang thuis vragen beantwoorden.

Vragen, puzzels en doe opdrachten met wisselende moeilijkheidsgraad en in allerlei verschillende categorieën. Daarna volgt de spetterende finale-avond in MFA De Spil waar de teams onderling strijden om de laatste punten. Daarbij is er voor het team met de meeste punten een mooie prijs te winnen.

Voor alle onderdelen van de DorpsQuiz geldt dat de organisatie voldoende maatregelen hebben getroffen om het evenement volledig Corona-proof uit te kunnen voeren, zodat iedereen zich veilig kan voelen en mee kan doen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, verzamel je teamleden en schrijf jullie voor 18 september in via de speciale website dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl. Daar staat ook meer praktische informatie rond deze activiteit. Meedoen is gratis voor leden van de Oranje Feestvereniging Bovensmilde. Voor niet-leden is het mogelijk mee te doen middels een dag lidmaatschap. Het thema dit jaar is Het Wilde Westen.

iStock
Tiplijn