Nijend24 nadert het einde van de 2e serie 1,5 Meter Sessies

Nijend24 nadert het einde van de 2e serie 1,5 Meter Sessies

ANDEREN - Het einde van de 2e serie 1,5 Meter Sessies komt in zicht. Nijend24 hebben er nog twee te gaan. Komende dinsdag een hele bijzondere met Philip Kroonenberg en op 20 april komt Blackbird. Daarna zenden ze als afsluiter op 27 april een 2e compilatie uit de 2e serie 1,5 Meter Sessies.

Donaties
Misschien ten overvloede, maar ze kunnen deze concerten alleen blijven organiseren, als de artiesten er ook iets aan overhouden. Daarom vragen ze een kleine donatie. Uiteraard geheel op vrijwillige basis. Alle donaties gaan voor 100 procent naar de artiesten. Hun inkomsten zijn in één klap verdwenen doordat alle optredens zijn weggevallen.

Philip Kroonenberg
Via de mensen van het Excelsior label werden ze geattendeerd op Philip Kroonenberg. Een naam die ze vaag wel eens hadden gehoord, maar nooit echt hadden beluisterd. Nadat ze zijn laatste album hadden geluisterd, waren ze om. Wat een prachtige stem en wat een indringende teksten. Philip heeft het album geschreven in de wachtkamer van het ziekenhuis tijdens de behandeling van zijn zieke vrouw Jellie Brouwer (oa bekend van het radioprogramma Kunststof). Ga er dinsdag maar eens goed voor zitten.

REGULIERE CONCERTEN
De reguliere programmering (ABBA XS, Egbert Meijers, Margriet Sjoerdsma) zal worden doorgeschoven. Zodra ze weten wanneer ze weer open mogen zullen ze de nieuwe data bekend maken.

Ze hopen dat jullie dinsdagavond weer mee genieten. Om te kijken in de beste kwaliteit ga je naar hun YouTube kanaal.

Tiplijn