Livestream: Bekijk hier het optreden van Asman bij Nijend24

Livestream: Bekijk hier het optreden van Asman bij Nijend24

ANDEREN - De Asser Nederpop band Asman is na ruim vijf jaar nog één keer samen voor een uniek optreden bij Nijend24 in Anderen.

In 2015 gingen de mannen van Asman: Robert Jan van Hoogdalem, Jason Staal en Arwin Warners ieder hun eigen weg en stopte de band.

Speciaal voor Nijend24 komen de mannen weer voor één keer bij elkaar voor een nu al legendarisch optreden. Ruim 10 jaar geleden verzorgde Asman het eerste optreden bij Nijend24. En ook in de jaren daarna heeft Asman nog vele malen voor een uitverkochte zaal gespeeld in Anderen.

De muziek van Asman kenmerkt zich door een hoge mate van diversiteit waarbij stevige nummers worden afgewisseld met uiterst intieme luisterliedjes, waarbij het publiek meer dan eens – met succes - wordt betrokken.

Vanavond spelen Robert Jan van Hoogdalem, Jason Staal en Arwin Warners van Asman een ‘1,5 Meter Sessie’ bij Nijend24.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie die wordt uitgezonden op de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur. De livestream is ook te vinden op de facebookpagina van Assen Stad en Drents Nieuws.

Nijend24 vraagt aan de kijkers een kleine donatie, 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos.
De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl.

Tiplijn