Vraag een financiële bijdrage aan voor je coronaproof activiteit

Vraag een financiële bijdrage aan voor je coronaproof activiteit

AA EN HUNZE - Organiseer jij een digitale bingo, een coronaproof speurtocht of andere activiteit? De gemeente Aa en Hunze stelt geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Per activiteit kan er een bijdrage tot €200 gevraagd worden.

Veel mogelijk
Volgens burgemeester Anno Wietze Hiemstra kan een kleine bijdrage vanuit de gemeente soms net dat laatste zetje geven voor een organisatie om een activiteit te organiseren: “En juist in deze periode is het belangrijk om activiteiten te blijven organiseren. Uiteraard moeten ze passen binnen de coronamaatregelen, maar ook daarbinnen is er ontzettend veel mogelijk.”

Meld je activiteit aan
Er zijn twee spelregels. Ten eerste moet de activiteit passen binnen de geldende coronaregels. Ook moet het openbaar toegankelijk zijn (een activiteit die alleen toegankelijk is voor de leden van een vereniging komen bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een bijdrage). Wil je tot €200 aanvragen voor jouw activiteit? Mail dan je gegevens en een korte beschrijving van de activiteit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn