26 januari 1,5 Meter Sessies: Iris Kroes - Live vanuit Nijend24

26 januari 1,5 Meter Sessies: Iris Kroes - Live vanuit Nijend24

ANDEREN - Op dinsdag 26 januari gaan de 1,5 Meters Sessies verder met een optreden van niemand minder dan Iris Kroes.

In 2012 kwam haar grote doorbraak als zangeres door bij het populaire tv- programma ‘The Voice of Holland’ de winst te behalen. Ze veroverde wekelijks de harten van 3,5 miljoen tv-kijkers door middel van de unieke combinatie met haar harp en stem.

In 2012 bracht Iris op 19-jarige leeftijd haar debuutalbum ‘FIRST’ uit, deze behaalde de hitlijsten, ze won de ‘Dutch Harp Award’ en toerde mee met Marco Borsato.

Iris heeft inmiddels 4 albums uitgebracht, verschillende theatertours gedaan, de ‘Dutch Harp Award’ in ontvangst mogen nemen, getoerd met Marco Borsato, Yoga in Concert tour, tournees op cruiseschepen met haar #IrisCruise show en meerdere malen opgetreden voor leden van het Koninklijk Huis.

Haar unieke samenzang met harp maakt dat zij op de meest bijzondere plekken optreedt. In april 2020 behaalde Iris de primeur met de eerste 8D Audio track van Nederlandse bodem.

De uitzending begint ivm de avondklok om 18:30 uur, maar zal ook op de vertrouwde tijd 20:30 uur worden uitgezonden.

We vragen een kleine donatie, 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos.

Kijk op onze site (nijend24.nl) voor de agenda, er komen regelmatig nieuwe namen bij. We gaan door met het organiseren totdat de reguliere optredens weer mogen plaatsvinden.

Tiplijn