Online in gesprek met docenten Drenthe College

Online in gesprek met docenten Drenthe College

DRENTHE - Ben je op zoek naar een geschikte mbo-opleiding? In de week van 25 tot en met 29 januari is het bij de school voor middelbaar beroepsonderwijs mogelijk om online in gesprek te gaan met een docent. Ook studentadviseurs helpen jou graag met een beroepskeuzetest of specifieke zorgvraag.

Vanwege de coronamaatregelen gaat het fysieke Open Huis in januari niet door. Ter vervanging is gekozen voor individuele gesprekken van ongeveer 20 minuten online. De individuele gesprekken zijn speciaal bedoeld voor vierdejaars leerlingen van de middelbare school, mbo-studenten die willen doorstromen en geïnteresseerden in volwassenonderwijs. De docent of studentadviseur neemt na aanmelding contact op om een online afspraak te maken.

Nieuwe horeca-opleiding
Nieuw is de opleiding Leidinggevende Keuken, niveau 4. Vanaf september 2021 gaat deze opleiding op de locatie in Emmen van start. Dit is een horeca-opleiding voor studenten met een passie voor het koksvak en leidinggeven.

Bij de opleiding Verzorgende-IG is het mogelijk om alleen deze opleiding te volgen, maar ook om deze te combineren met de opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen of Begeleider Gehandicaptenzorg. Dat betekent twee diploma’s in drie jaar.

Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 20 januari aanmelden via drenthecollege.nl/openhuis

Tiplijn