In De Wolden wordt volgende week huis-aan-huis textiel ingezameld

In De Wolden wordt volgende week huis-aan-huis textiel ingezameld

DE WOLDEN - Op 23 november wordt in De Wolden huis-aan-huis textiel ingezameld door Sympany. Behalve in Ansen en Veeningen. In Ansen en Veeningen wordt het textiel ingezameld door de verenigingen voor Dorpsbelangen. Zij ontvangen daarvoor een vergoeding.

Een week voor de inzameling ontvangt u een zak en sticker in uw brievenbus waarmee u textiel aanbiedt. Hierop vindt u praktische informatie over de inzameling, zoals wat welkom is, hoe u het textiel kunt aanbieden en waar u terecht kunt met vragen.

Geen zak of sticker ontvangen? Dan kunt u uw textiel ook aanbieden in een vuilniszak (liefst een doorzichtige zak) waarop u duidelijk aangeeft dat het om textiel gaat. U kunt ook meerdere zakken aanbieden. Ook is het belangrijk dat u de zakken gesloten aanbiedt, zodat het textiel niet nat kan worden.

Zet het textiel voor 09.00 uur op een goed zichtbare plaats aan de openbare weg, zodat de inzameling in uw straat niet wordt gemist. Als uw zak onverhoopt niet is opgehaald, kunt u het telefoonnummer bellen dat op de zak/sticker staat. Na kantoortijden kunt u een bandje inspreken. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om het op te lossen. De inzameling wordt gedaan tussen 09.00 en 17.00 uur.

Tiplijn