Werkzaamheden aan een aantal stuwen in gemeente De Wolden

Werkzaamheden aan een aantal stuwen in gemeente De Wolden

DE WOLDEN - In opdracht van het Waterschap Drents Overijsselse Delta voert GMB Infra werkzaamheden aan een aantal stuwen in gemeente De Wolden.

Het gaat om de volgende locaties:

Buitenhuizerweg 10, Ruinerwold
Werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 46 t/m week 51. Werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van een nieuwe leiding onder de Buitenhuizerweg. Het is hierbij noodzakelijk dat de weg wordt opengebroken. De Buitenhuizerweg wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Stuw Moddergat: ter hoogte van adres De Stuw 1, Zuidwolde
Werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 48 t/m week 12 (2021). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van damwanden naast de dam van De Stuw 1. De Stuw wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Stuw Alteveer: ter hoogte van adres De Stuw 103, Alteveer
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van week 48 t/m week 6 (2021). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het renoveren van de bestaande stuw en het aanbrengen van een vispassageleiding onder de weg. De Stuw wordt tijdens de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Verkeersmaatregelen worden aangegeven door borden.

Tiplijn