Werkgroep Fairtrade Meppel verrast medewerkers van huisartsenpraktijken en apotheken

Werkgroep Fairtrade Meppel verrast medewerkers van huisartsenpraktijken en apotheken

MEPPEL - Deze week is het Fairtrade Week. Vanwege de coronacrisis kan ook de Werkgroep Fairtrade Meppel geen activiteiten organiseren. Om toch aandacht te vragen voor de Fairtrade Week brachten leden van de werkgroep verrassingspakketjes bij huisartsenpraktijken en apotheken.

Onze gezondheid is belangrijk en in deze tijd van corona merken we hoe kwetsbaar we zijn. De boeren die koffie, thee en cacao produceren merken dit iedere dag. Wij kunnen hen helpen aan een betere gezondheid door een eerlijke prijs te betalen voor hun producten. Zo dragen we bij aan een leefbaar loon, onderwijs en betere arbeidsomstandigheden. De Wereldwinkel en de Werkgroep Fairtrade Meppel vragen hier graag aandacht voor.

In Meppel zetten onder andere huisartsenpraktijken en apotheken zich in voor onze gezondheid. Daar is de werkgroep dankbaar voor. Daarom ontvingen zij van de werkgroep en de Wereldwinkel een verrassingspakket. Tegelijk vroeg de werkgroep aandacht oor het gebruik van fairtrade producten thuis en op het werk. Zo werken we samen aan eerlijke handel en gezondheid wereldwijd.

Tiplijn