Midden-Drenthe vraagt inwoners naar mening over Noord-Zuid route in Beilen

Midden-Drenthe vraagt inwoners naar mening over Noord-Zuid route in Beilen

BEILEN - De Noord-Zuid route in Beilen is aan een opknapbeurt toe. De gemeente Midden-Drenthe vraagt inwoners naar hun mening.

Hoe moet deze route dwars door Beilen er volgens u uit komen te zien? Wat zijn de wensen en waar moet rekening mee gehouden worden? Geef uw mening en vul de enquête in.

Het gebied dat opnieuw ingericht wordt is het gedeelte van de rotonde bij de brandweer tot de Burgemeester Wytema Rotonde. Het gaat in totaal om ongeveer 1,6 kilometer waarbij de Esweg en gedeeltes van de Linthorst Homanweg en de Asserweg worden aangepakt.

Online of met hulp
Door de situatie rondom corona kunt u online uw mening geven. Dit kan door de enquête op deze website in te vullen. Ook is het mogelijk om de enquête in te vullen met hulp van een medewerker van de gemeente. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Stefan Hoks, via (0593) 53 92 95. Invullen van de enquête kan tot en met 31 oktober 2020.

Vul de enquête in en win
Onder de inzenders verloot de gemeente een cadeaubon. Deze bon is te besteden bij één van de lokale ondernemers in Beilen.

Tiplijn