Fons van Hamersveld laat collages en werkstukken zien

Fons van Hamersveld laat collages en werkstukken zien

HOOGEVEEN - De expositie van Fons van Hamersveld in de expositieruimte van De Tamboer is verlengd tot en met 11 oktober. Binnen deze expositie laat Fons van Hamersveld zijn gemaakte collages zien die zijn ontstaan door beelden in lagen te combineren en die door elkaar heen laten lopen.

Alles verandert en is eindig. Het werkstuk van een tafel waarop negen blokken liggen met afbeeldingen van rotte appels, is hier een voorbeeld van. Deze appels zijn niet meer perfect, maar door de vergankelijkheid ontstaat er een soort nieuwe schoonheid. De expositie is gratis te bekijken en geopend op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 15.00 uur en tijdens voorstellingen.

Over Fons van Hamersveld
Fons is jaren werkzaam geweest als lithograaf in de grafische industrie. Later heeft hij als instructeur technische vaardigheden op de afdeling zeefdruk van Academie Minerva in Groningen gewerkt. Echter heeft hij altijd tijd vrij gemaakt voor zijn eigen werk en laat hij zich inspireren door de vergankelijkheid van materialen (schroot) en van de natuur. Fons zijn vele kennis van fotografie, grafische en digitale technieken geven de mogelijkheid om te komen tot de afbeeldingen die hij maakt.

Tiplijn