Garage Sale op Vakantiecentrum Sonnevanck

Garage Sale op Vakantiecentrum Sonnevanck

WIJSTER - Op Vakantiecentrum Sonnevanck aan de Wijsterseweg 9 te Spier zal op zaterdag 17 oktober een zogeheten Garage Sale rommelmarkt gehouden worden.

Op deze ‘sale’ treft u onder anderen speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, elektronica, antiek en curiosa. Een groot aanbod, goed geselecteerd en overzichtelijk gepresenteerd. Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben voor de bezoekers wordt er nog gezocht naar mensen die tweedehands spullen hebben die zij kwijt willen.

Mensen die zich hierin herkennen kunnen kosteloos een kraam reserveren, ook is het mogelijk zelf een kraam of standje mee te nemen. De plaatsen zijn beperkt en Vakantiecentrum Sonnevanck stelt gratis tien riante marktkramen beschikbaar.

Heeft u ook tweedehands spullen te koop? Doe gratis mee met de Garage Sale! Aanmelden kan op openingstijden bij onze receptie of via ons centrale nummer 0593 – 562214.

Het inruimen van de kramen c.q. stands is van 8.00 uur tot 9.30 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur.

Tiplijn