Activiteiten en hondenzwemmen in Zwembad Veenhuizen

Activiteiten en hondenzwemmen in Zwembad Veenhuizen

VEENHUIZEN - Het zwemseizoen 2020 zit er in Veenhuizen weer bijna op. Nog een paar weken en dan doen we het hek op slot. Tot die tijd staan er nog een paar leuke activiteiten op de agenda.

Op zondag 6 september van 13.30 tot 17.15 uur zal er een grote hindernisbaan in het diepe bad liggen. Iedereen die ten minste zwemdiploma A heeft mag komen klimmen en klauteren. Op de ligweide zal een andere baan staan, voor alle kinderen en volwassenen, ook wanneer je geen zwemdiploma hebt. Kom ook die middag en maak plezier!

Op zaterdag 12 september is er voor de zwemmers nog een laatste mogelijkheid om te komen zwemmen. Heb je zelf een opblaasfiguur, dan mag je die meenemen naar het zwembad. Normaal is dat niet toegestaan, maar deze middag maken we een uitzondering.

Daarna zetten we de chloortoevoer uit en is het zwembad op zondag 13 september van 13.30 - 17.00 uur nog geopend voor het hondenzwemmen. Honden mogen alleen, of samen met hun baasjes lekker komen spetteren en spelen in het zwembad! Altijd een hele gezellige activiteit, waar veel hondjes graag gebruik van maken. De toegang bedraagt € 5,- per hond, voor baasjes en belangstellenden is de toegang gratis. Voor dit tarief ontvangt u een zakje met hondenkoekjes en een poepzakje, want we houden ons terrein graag schoon.

Daarna is het seizoen dan toch echt afgelopen, 2020 was een heel bijzonder zwemseizoen!

Tiplijn