DRENTHE - Zorggroep Drenthe en haar bewoners laten zich óók deze zomer niet kisten! Zij gaat in alle locaties met haar bewoners en cliënten op reis in eigen huis!

14 Juli is door Zorggroep Drenthe gekozen om het zomerprogramma af te trappen in alle locaties. Een programma van zes weken waarbij de locaties de sfeer gaan ademen van een aantal verschillende vakantielanden. De bewoners en cliënten gaan op deze manier toch een beetje op reis en kunnen heerlijk genieten van de sferen, spijzen én activiteiten die bij het betreffende land horen. Landen als Frankrijk, België, Duitsland, Italië en zelfs het hele continent Afrika worden aangedaan.

Voor de meer kwetsbare cliënten wordt het zomerprogramma feestelijk afgetrapt met een bijeenkomst in de huiskamer. Bij de opening wordt uit een oude koffer van alles tevoorschijn gehaald, van een spel tot een film of een lekkernij, allemaal passend bij het betreffende land. Op deze manier hopen wij dat de zintuigen op een prettige manier geprikkeld worden en mooie herinneringen oproepen. Samen de zomer in en samen voor een mooie dag!

Tiplijn