Regels versoepeld in Openluchtbad Veenhuizen

Regels versoepeld in Openluchtbad Veenhuizen

VEENHUIZEN - De zomervakantie is voor de scholen begonnen en iedereen is weer welkom in het zwembad, met of zonder abonnement! Vanaf deze week kan iedereen weer komen zwemmen in Veenhuizen en kunnen ze de teugels wat laten vieren.

Daarmee volgen ze het nieuwe protocol van de zwembadbranche. Ze gaan dus weer losse toegangskaartjes en 10-badenkaarten verkopen, de kiosk gaat weer open en u kunt weer plaatsnemen op het terras en op de ligweide. Daarnaast is het niet meer nodig om thuis alvast de badkleding onder de gewone kleding aan te doen (maar dat is wel gemakkelijk), u kunt weer gebruikmaken van hun kleedruimtes en -hokjes.

Wel zijn er nog een aantal regels gebleven, waarvan een belangrijke is dat iedereen zich aan de bekende afstandsregels moet houden. En natuurlijk blijft u thuis wanneer u zelf klachten heeft, in contact geweest bent met mensen met klachten, of in quarantaine bent.

Een nieuwe regel
Iedere bezoeker moet zich bij binnenkomst inschrijven op een lijst, waarbij naam, telefoonnummer en paraaf wordt vermeld. Deze lijst wordt bij een evt. coronabesmetting later gebruikt voor contactonderzoek.

Het bestuur en badpersoneel is heel blij dat ze hiermee de zomervakantie goed kunnen beginnen, laat het mooie weer maar komen. Zij zullen er een gezellig zwemseizoen van maken!

Tiplijn