Plannen voor woningbouw op voormalig Prins Bernhardhoeve-terrein

Plannen voor woningbouw op voormalig Prins Bernhardhoeve-terrein

ZUIDLAREN - Een groep van ongeveer 40 huishoudens heeft het initiatief genomen om plannen te maken voor woningbouw op het voormalige Prins Bernhardhoeve-terrein in Zuidlaren.

Ingeborg Visscher en Maaike Martens, die namens initiatiefgroep Zuidlaarderhof hun visie over het wonen op het voormalige Prins Bernhardhoeve-terrein in Zuidlaren hebben aangeboden aan de gemeente Tynaarlo, spreken namens deze ruim 40 huishoudens en zouden graag zien dat op dit oude terrein huizen komen te staan.

In de gehele gemeente Tynaarlo is een tekort aan woningen. Omdat er op dit moment nog geen vaste plannen zijn voor bebouwing op het terrein lijkt het een perfect moment om hier woningen te bouwen. Deze zouden volgens Visscher en Martens geschikt moeten zijn voor personen in alle leeftijden.

Na deze zomer word er gesproken over de plannen met de grond aan de achterkant van het terrein. In de tussentijd zal er worden gesproken met aannemers, architecten, bouwers, financiers, woningcorporaties en andere bedrijven om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Initiatiefgroep Zuidlaarderhof
Tiplijn