JB Meijers verzorgt op 16 juni een 1,5 Meter Sessie bij Nijend24

JB Meijers verzorgt op 16 juni een 1,5 Meter Sessie bij Nijend24

ANDEREN - Op dinsdag 16 juni komt niemand minder dan JB Meijers, een 1,5 Meter Sessie verzorgen bij Nijend24. Er zal bij dit livestream optreden ook 30 man publiek aanwezig zijn.

JB Meijers schreef onder andere het songfestival nummer Calm after the storm, Speelt in de Common Linnets en speelt met Peter Maffay in mega stadions in duitsland. We zijn erg blij dat JB 16 juni naar Nijend24 komt voor een 1,5 Meter Sessie, aldus de organisatie.

Nijend24 streamt iedere dinsdagavond een optreden en zendt dit live uit via Youtube, Facebook, Twitter en op de website van Nijend24. Om dit mogelijk te maken is het podium geschikt gemaakt om kwalitatief goede video opnames met perfect geluid te maken en deze te streamen naar verschillende media. Nijend24 doet dit helemaal gratis. Echter vraagt het aan de kijkers om 1 of 2 euro over te maken voor de artiest. Dit kan eenvoudig middels een in het beeld geplaatste QR code (of linkje op de website) zodat de artiest in deze zware tijden er iets aan over houdt. 100% van de donaties gaat naar de artiest. Dit hele project wordt gerund door vrijwilligers.

Naast JB Meijers komen in juni ook nog Robert Jan Stips en Maarten Peters optreden bij de Nijend24 1,5 meter sessies. (Meer bekende namen volgen). De uitzending van JB Meijers vindt plaats op dinsdagavond 16 juni om 20:30 uur. De streams zijn te vinden op de website.

Tiplijn