Tim Akkerman verzorgt een 1,5 Meter Sessie bij Nijend24

Tim Akkerman verzorgt een 1,5 Meter Sessie bij Nijend24

ANDEREN - Op dinsdag 9 juni komt niemand minder dan Tim Akkerman een 1,5 Meter Sessie verzorgen bij Nijend24. Er zal bij dit livestream optreden ook 30 man publiek aanwezig zijn. Tim trad in 2014 al twee keer eerder op bij Nijend24. Hij deed in 2019 mee aan het succesvolle tv programma Beste Zangers. Met pasen zou hij de hoofdrol spelen in The Passion. Dit laatste is helaas niet doorgegaan. Nijend24 is erg blij dat Tim naar hun komt voor een 1,5 Meter Sessie.

Nijend24 streamt iedere dinsdagavond een optreden en zendt dit live uit via Youtube, Facebook, Twitter en op de website van Nijend24. Om dit mogelijk te maken is het podium geschikt gemaakt om kwalitatief goede video opnames met perfect geluid te maken en deze te streamen naar verschillende media. Nijend24 doet dit helemaal gratis! Echter vraagt het aan de kijkers om 1 of 2 euro over te maken voor de artiest. Dit kan eenvoudig middels een in het beeld geplaatste QR code (of linkje op de website) zodat de artiest in deze zware tijden er iets aan over houdt. 100% van de donaties gaat naar de artiest. Dit hele project wordt gerund door vrijwilligers.

Naast Tim Akkerman komen in juni ook nog JB Meijers, Robert Jan Stips en Maarten Peters optreden bij de Nijend24 1,5 meter sessies. (Meer bekende namen volgen). De uitzending van Tim Akkerman vindt plaats op dinsdagavond 9 juni om 20:30 uur. De streams zijn te vinden op www.nijend24.nl/live

Tiplijn