Nijend24 1,5 meter livestream sessie met Jason Staal

Nijend24 1,5 meter livestream sessie met Jason Staal

ANDEREN - Aankomende maandag gaat Nijend24 het concert van Jason Staal livestreamen.

Alle optredens bij Nijend24 zijn afgelast tot nader orde. Dus is het stil. Die stilte willen ze daarom gaan doorbreken. Ze gaan wat bijzonders doen: de Nijend24 1,5 meter sessies. Live gestreamde optredens.

Niet zoals de meeste artiesten dit zelf doen met een telefoon vanuit de woonkamer. Nee, ze pakken het groots aan. Het wordt een optreden zoals het normaal ook bij Nijend24 zou plaatsvinden, met perfect geluid, licht, alles erop en eraan, goede cameras, geluid rechtstreeks uit de mengtafel echter zonder publiek.

Op maandag 2e paasdag om 20:00 uur gaan ze een live concert van Jason Staal streamen. Iedereen kan thuis helemaal gratis kijken. Wat helemaal gratis? Ja, maar onder het beeld staat een QR code die je kunt scannen om een Tikkie te versturen. Als iedereen nu 1 of 2 euro betaald (meer mag natuurlijk ook) voor een leuk concert, dan heb je voor weinig toch een uurtje Nijend24 beleving.

100% van de betalingen gaat door naar de artiest, Nijend24 organiseert dit geheel belangeloos. En als het succesvol is dan gaan ze dit vaker doen zolang ze geen live concerten mogen organiseren.

De link naar de livestream komt op de website nijend24.nl en de facebook pagina te staan.

Tiplijn