DoeDigiDag Roden: word jij ook digi-gezond?

DoeDigiDag Roden: word jij ook digi-gezond?

RODEN - Op 14 maart wordt van 11.00 tot 17.00 de DoeDigiDag georganiseerd in Health Hub Roden. Het is een dag voor iedereen waarin doen, ervaren en beleven van digitalisering en technologie centraal staan. In Health Hub Roden kun je van alles beleven op het gebied van digitalisering in de gezondheidszorg.

Digitale gezondheid in Roden
In Health Hub Roden ervaar je de digitalisering in de zorg. Je kunt een bezoek brengen aan het FabLab met 3D-printers, aan de hand van serious games in beweging komen, ervaren hoe het is om 80 jaar oud te zijn door een verouderingspak en knuffelen met een robotkat. Ook kun je voelen hoe je stress en spanning kunt afnemen met een Augmented Reality Experience app. Kijk voor het volledige programma in Roden op de site van Noorden Digitaal.

Organisatie
Om de toenemende digitalisering van de samenleving kan niemand heen. Daarom organiseren Health Hub Roden, gemeente Noordenveld, provincie Drenthe en Noorden Digitaal een DoeDigiDag in Roden. De DoeDigiDag is als activiteit voor het hele gezin de opmaat naar de grote landelijke conferentie ‘Nederland Digitaal’ die in de week erop plaatsvindt in Groningen.

Andere locaties
In de gevangenis Blokhuispoort in Leeuwarden kun je proberen te ontsnappen uit de security escape room. Bij de Noorderpoort in Delfzijl kun je o.a. een boot vanaf de wal besturen en in het Forum in Groningen mag je je eigen virtuele wereld bouwen. Kijk voor het volledige programma op Noorden Digitaal.

Tip
Lijkt het je leuk om de DoeDigiDag in Roden te bezoeken? Wees dan op tijd, want de eerste 200 bezoekers krijgen een gratis toegangskaart voor de internationale expositie over kunstmatige intelligentie AI: More than Human, in Forum Groningen.

facebook/HealthHub Roden
Tiplijn