ANDEREN - Op zaterdagavond 29 februari komt toneelgezelschap E Poi naar Nijend24 in Anderen met het stuk Hoge Nood. E Poi heeft van cabaretgroep NUHR en meer specifiek van Peter Heerschop en Viggo Waas de beschikking gekregen over de tekst van de voorstelling Natuurlijke Selectie.

Deze keer gaan ze de actualiteit niet uit de weg; stijging van de zeespiegel, de opwarming van de aarde, wat voor praktische en ethische gevolgen heeft dat voor Nederland? Er is een partij die een simpele oplossing heeft. Bent u nuttig? Dan mag u naar het hoge land. Niet nuttig? Tja….

Toneelgroep E Poi is opgericht door voorzitter en artistiek leider Leny Hamminga, toen zij haar eindexamen deed aan de regie-opleiding. Meestal wordt zo’n groep na de opvoering van het stuk ontbonden, maar deze groep bleef bestaan en ging op ontdekkingsreis door de wereld van het theater met heel verschillende stukken en diverse regisseurs. Er is een vaste kern van acht ervaren amateur-spelers; die echter niet allemaal aan iedere productie deelnemen. Zo nodig worden extra spelers aangetrokken.

De voorstelling begint om 20:30 uur en kost 10,- euro per persoon inclusief consumpties. Meer informatie: nijend24.nl

Tiplijn